Mijn Plan

Hoe ga ik het geld voor deze fantastische reis bij elkaar verdienen?

Ik zal het maar meteen verraden; de opleiding van School at Sea kost € 22.000,-.

Daar schrok ik wel even van! Want hoe moet dit nu?
Gelukkig heb ik via School at Sea een hele fijne training kunnen volgen bij Brenda Sarbach Training en Coaching en zij heeft me geleerd hoe ik ermee aan de slag kan.

Ik heb 3 opties:

💪 Werken voor ervoor! 
En daar ben ik al mee begonnen.
Ik ben sinds kort begonnen om op zaterdagen te werken bij Slagerij van de Nobelen in Bunde (jazeker, dit is mijn oom en tante en mijn nicht!).

Ook help ik een cateraar op zaterdagen met serveren, borden klaarmaken en afwassen.

Sinds februari 2016 geef ik hockeytraining bij Hockeer in Cadier & Keer aan meisjes E (8-9 jarigen) en meisjes D (11-12 jarigen). Het is niet altijd makkelijk, wel vind ik heel erg leuk. Ik leer er veel over het nemen van leiderschap, dat ik me goed voorbereid voor de trainingen en ik verdien er weer wat mee voor mijn grote reis!

Babysitten!
Ik hou van kleine kindjes en gelukkig heb ik een paar hele leuke, lieve kinderen waar ik op mag passen. Samen spelen, opruimen, eten, luier verschonen en in bed leggen, ik doe het allemaal ;-). Ik kom dus ook graag bij jou babysitten! Stuur me mailtje of een berichtje via Facebook en we overleggen wat ik voor je kan doen.

💪 Sponsoren vinden!
Sponsoren vinden, dat is een erg belangrijke! Ik ga door middel van mijn site, Facebook, mijn verhaal en mijn kennis op zoek naar sponsoren. Dit is voor bedrijven, maar ook voor particulieren mensen die graag een steentje bijdrage aan mijn avontuur.

💪 Supporters die mij helpen!
Supporters, daar heb ik er veel van! Ze supporteren niet alleen het idee van het hele School at Sea, ze helpen mij ook met acties bedenken en uitvoeren.

Acties die nu op mijn lijst staan: bedrijven bezoeken, auto-wasdag, tegenprestaties bedenken, sponsoren zoeken en nog veel meer.

> Als je mij wil helpen, heel graag!!
Stuur mij een mailtje met jouw idee naar dit adres en ik reageer snel!! Bedankt!  minke.vandenobelen@hotmail.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s