Het vertrek! (deel 1)

21 oktober stap ik aan boord van de Thalassa! Dan zijn we een week samen aan boord om onze slaapplek in te richten, om de veiligheidsregels te leren, om te weten hoe we de zeilen moeten opvouwen en hoe we in het want kunnen klimmen. Spannend, ja! En ik heb er heel veel zin in.

De week ervoor heb ik al mijn spullen gecontroleerd aan de hand van de paklijst die we van School at Sea hebben gekregen. Denk aan 4 t-shirts met lange mouwen, 2 lange broeken, 1 dikke trui, 1 zeilpak en ga zo maar door. Alles ligt vast… 😉

Daarna hebben we op woensdagochtend alles ingepakt! Ook de spullen die ik samen met Fien Brandsma via Beversport, voor bijna het hele team had ingekocht! (mooie rugzak, hangmat en slaapzak!!)

En dat was het dan… ik kon wachten om te vertrekken…

Op zaterdag was het dan eindelijk zover! Samen met papa en mama, Emma, Suus en Vicky naar Amsterdam! We waren fijn op tijd dus we konden ons nog vermaken in Amsterdam:

Om 15:00u konden we eindelijk op de Thalassa stappen! Iedereen mee aan boord en kijken waar mijn slaapplek is, hoe de boot eruit ziet en gewoon ff chillen.

Je ziet, mijn slaapplaats is niet groot… ik lig in het midden. De wastafel is mini, nouja – gelukkig hebben we wel een eigen douche. 🙂

En daarna het echte afscheid! Mijn vader en moeder en Emma zie ik volgende week nog bij het echte afscheid… voor Suus en Vicky is het echt… DAG!!

laatste afscheid

Wel superfijn dat zij erbij waren!!!!! ❤ ❤ ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s