De reis

“The only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle.”  Steve Jobs

Met School at Sea leef ik zes maanden op het Tall Ship de THALASSA. Onder begeleiding van docenten maak ik mijn schoolwerk en pas ik het toe in de praktijk. Naast mijn schoolwerk volg ik het uitdagende excellentieprogramma, waarbij ik verdiepende School at Sea lessen volg die mij de kans geven mijn kennis toe te passen in de praktijk.

Mijn horizon verbreden. Dat is wat ik aan boord van School at Sea letterlijk doe. Ik zeil in zes maanden naar de Cariben en weer terug. En onderweg krijg ik de kans mijn talenten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. En dat terwijl ik mijn schoolwerk van HAVO 4 gewoon bijhou.

School at Sea koppelt schoolkennis aan ervaringen, door het geven van verdiepende lessen aan boord én tijdens excursies aan wal. Daarmee dagen zij me uit om samen te werken en anderen te inspireren, vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid. Dat is School at Sea. You sail – You learn.

Ga hier naar de site van School at Sea en lees meer hierover!

De route

route-1516-01-e1447421445947

Een plaatje van de route die we doen! We varen over de Atlantische Oceaan naar de Cariben op naar Cuba, Dominica, Panama waar we expedities gaan doen en in contact komen met de lokale mensen!! Daar verheug ik me enorm op!!

Ik mag niet zomaar mee!
Het selectieweekend is eind juli geweest. Met 31 jongeren hebben we een ontzettend leuk weekend gehad, waarin we allerlei activiteiten gingen doen. Dingen waaruit blijkt wie een leider of wie een volger is, wie introvert (soort van verlegen) of wie extravert is (soort van niet verlegen) en wie luistert en zich aan kan passen, wie niet. Het gaat niet over goed of fout.
Ik kon alleen maar mezelf zijn!
En dat heeft geholpen, want ik ben GESELECTEERD! !!! Ik mag mee met School at Sea!!!

Volg mijn blog of Facebookpagina om up-to-date te blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s