Over Minke

Hoi,
DSC_8154
ik ben Minke van de Nobelen, ik ben 16 jaar en ik zit in 4 Havo op het Porta Mosana College in Maastricht. Samen met mijn beide oudersen zusje van 11 woon ik in de buurt van Maastricht.
Ik ben een van de gelukkige die dit jaar de kans krijgt om mee te gaan met School at Sea. Ik ben dan ook bereid om er alles aan te doen om mee te gaan!

Zeilen is een van mijn grootste hobby’s. Het liefste vaar ik elk weekend! Helaas lukt dat waar ik woon niet zo makkelijk, dus ga ik vaak zeilen in Friesland op Zeilschool De Kikkert, of bij Watersport De Haan. In de zomer ga ik daarom ook elk jaar minimaal één week naar de zeilschool.

Naast zeilen, hockey ik ook graag. Ik hockey bij Hockeer in Cadier & Keer, in de MB1. Jammer genoeg is het toch al een paar maanden geleden dat ik voor het laatst gehockeyd heb, aangezien ik een knie operatie heb gehad. Ik ben nu flink aan het herstellen en trainen bij de fysio. Dit gaat super en zoals het er nu uit ziet kan ik snel weer het veld op stappen en mee hockeyen. Ondanks dat ik zelf niet hockey geef ik op vrijdagmiddag wel hockeytraining, aan de meisjes E2 en aan de meisjes D2.

Om iets extra’s bij te verdienen voor School at Sea werk ik op zaterdag bij slagerij Van De Nobelen, deze slagerij is van mijn oom. De slagerij gaat binnenkort sluiten en mijn familie kwam met het idee dat ik de laatste weken wel kon helpen en zo een extra centje voor School at Sea te verdienen. Ik vind het erg leuk om in de slagerij te werken, vroeger als klein meisje kwam ik er al, opa stond dan het vlees te snijden en stiekem wou je altijd al weten hoe dat was. Nu sta ik er zelf!